lauantai 28. toukokuuta 2011

Tämän viikkoiset

Råtalla jäi Activen treenit väliin saikun takia. Tämän viikon Råtta on pitänyt matalaa profiilia treenin suhteen. Torstaina se sai tehdä muutaman pikkujutun mielenvirkistykseksi.

Tiltu ja Råtta

Repo teki keskiviikkona Minna treeneissä irtoamisharjoituksia, kontakteja ja tutustui keppeihin. Torstaina OPKY:n tokokurssilla kontaktiseuraamista ja maahanmenoja. Treenailtiin vielä treenien loputtua paikallaoloa, noudon palautuksia ja sivullemenoja, kun oli toinen koira häiriönä. Lenkillä ennen treeneihin menoa jouduttiin vieraan koiran hyökkäyksen kohteeksi. Onneksi päästiin säikäyksellä. Epäonneksemme yksi kurssilla olevista koirista hönkäisi Revon luo, kun Repo oli irti menossa autolle. Ihan ystävällismielisesti kylläkin, mutta Repo säikähti selvästi ja sinkoili. Ilmeisesti lenkkiepisodi kummitteli mielessä. Pitää muistaa viedä autolle hihnassa, niin on helpompi kontrolloida tilannetta.

Repo

Perjantaina Tiltu ja Råtta kävivät hierojalla. Tiltu oli aika jäykkä alaselästä ja Råtalla oli niskassa jumi, mikä saatiin onneksi auki.

Tänä aamuna Repo sai ajaa pari lyhyttä jälkeä. Uutena asiana oli vino lähetys jäljelle. Sujui ihan mukavasti. Ekalla jäljellä oli kolme keppiä, jotka nousivat kovasta vauhdista huolimatta hyvin, sekä kulma. Toisella jäljellä ainoa keppi meinasi jäädä nostamatta, mutta aloitus ja kulma menivät hyvin. Råtta otti tavoilleen uskollisena ensin takajäljen. Jälki oli pygmiä ajatellen erittäin raskaassa maastossa, jossa oli korkea suopursukasvillisuus. Yksi keppi jäi kun Råtta oikaisi kulmassa ja toinen, kun se pomppi eteenpäin kasvillisuuden läpi.

Tiltu sai etsiä esineitä ja otin myös pennulle esineen etsintään niin, että se näki esineen viennin. Irtoaa Råttaan verrattuna hyvin!

Råtta, Repo ja Tiltu

Tänään pitää laittaa koirille punkkimyrkyt! Punkkeja on tarttunut mukaan Martinniemestä ja Tupoksesta, yäk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti