sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Treenejä

Keskiviikkona lyhyet tokottelut koko kelpiekolmikolle:

Råtalle
ruutua, merkkiä, ohjattua ja jättäviä ja pari A-estenoutoa.
Tiltulle myös ruutua, merkkiä ja ohjattua sekä noutoa.
Revolle katsekontaktikävelyä, paikkamakuuta, paikallaistumista ja luoksetulo.

Tiltu ja Repo

Perjantaina Råtalla ja Revolla hieronta. Råtta aika hyvässä kuosissa, Repo puolestaa jumissa selästä ja takapäästä, mikä sinänsä ei ihmetyttänyt, neiti kun painaa vauhdilla lenkeillä.

Råtta ja Repo

Lauantaina Råtalla Gibsonin kurssi. Kolme eri radanpätkää, teemana takakierrot. Mitä jäi mieleen: luota koiraan, lähetä, pidä ohjaus päällä. Gibsonille olivat suulliset käskyt tärkeitä myös hypyillä.

Repo pääsi tekemään seuraavan ryhmän aikana tottista agikentän viereen ja keskittyi hyvin. Alkuun katsekontakia ja parin askeleen käännöksiä, kontaktikävelyä, parit jättävät, paikallaistuminen ja loppuun lyhyt paikallaolo.

Tänään aamusta esineruutua Tiltulle ja Råtalle. Tiltu oli onnellinen, kun sai tehdä töitä eri ohjaajalle. Työskentely oli vauhdikasta lähes 10 vuotiaan työskentelyksi! "Palkka tänne ja heti!"

Esineruudun perään jäljet. Repo teki hyvää työtä ja nosti molemmat kepit! Taitava penneli!

Råtalle kaksi keppiin päättyvää janaa. Eka ihan ok, toisella haahuili omiaan ennen kuin lähti jäljelle ja löysi kepin. Maasto oli karmean kuivaa ja pölyistä! Seuraavat jäljet vasta, kun on ollut sateita.

Omahyvänen pieni eläin jäljellä. Ajatuskuplassa voisi lukea vaikka: "Vitsi, että mä oon pätevä!" Råtta-kuva Minna Westerlund.

4 kommenttia:

 1. Ihan järjettömän kaunis kelpie tuo Repo! Grejaskogenin kasvatit, etenkin Ia jälkeläisineen alkoi muutenkin kiinnostaa toden teolla. Todella kauniita ja ilmeisesti myös toimivia. Olisikohan Ialle tai sen jälkeläisille suunnitelmissa enää pentuja..?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Näytelmiin taitaa vaan olla turhan ilmava. Molemmilla on työmotivaatio kohdillaan ja keskittymiskyky hyvä, ei voi valittaa...
  Kotisivuilta löytyy mailiosoite, jos kiinnostaa tietää lisää.

  VastaaPoista
 3. Upee tää teidän uusi blogi!! Multa on jäänyt kaikkien blogien seuraaminen lähes täysin tuon hitsin facebookin takia.... pitäisi varmaan vaihtaa takas blogeihin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Aika laiska on itekin lukemaan muiden blogeja, täytyy myöntää.

  VastaaPoista