sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Viikon varrelta

Tiistaina Råtta oli Activen agitreeneissä, joissa tehtiin rataa. Paikoin oikeinkin sujuvaa, mutta Råtta meinasi pitkästä aikaa lähtä omin päin kontakteilta! Taisi olla niin kivaa painattaa radalla, että olisi halunnut jatkaa vain matkaa. Muutama muistutus asiasta ja paluu ruotuun.

Råtta

Keskiviikkona Repo aloitti Minnan koirakoulussa pentupro-kurssin. Ohjelmassa oli palkka-alustalle lähetystä, siivekkeen kiertoa, pari tutustumista putkeen sekä kontaktin alkeita. Pentu on huomattavasti irtoavampaa sorttia kuin Råtta! Torstaina OPKY:n tokon alkeiskurssi, jossa otin kontaktiseuraamista ja kurssin loputtu vieraan koiran treenatessa samalla kentällä paikallaolon, katsekontaktia ja maahanmenoja. Penneli keskittyi hyvin. Råtalle ennen pennun tokokurssia ja sen jälkeen jättäviä, luoksetuloa ja pari noutoa 2kg:n kapulalla.

Repo

Perjantaina tottista kaikille kolmelle kelpielle:
Tiltulle merkkiä, ruutua, noutoa ja liikkeestä istumisia.
Revolle noudon luovutusta ja vauhtipalautuksia, maahanmenoa, kontaktiseuraamista ja paikallaolo.

Råtalle merkkiä ja ruutua. Lelulla leikkiessä Råtta vinkaisi kahteen eri kertaan, Råtta ei juurikaan vingu, joten huolestui heti! Tutkin koiran läpi, ei aristanut mitään, kun taivuttelin ja venyttelin eikä myöskään ontunut. Lauantaiaamun lenkillä Råtta kieriskeli heinikossa ja vingahti. Paikalla ei ollut risuja tai muuta, mikä olisi voinut pistää Råttaa. Peruin kaikki viikonlopun viisi agistarttia. Lauantai aikana vinganteli pariin otteeseen ja itse lelulla leikittyään (ravisteli) pudotti lelun ja nuoleskeli tovin huuliaan, ei ilmeisesti tuntunut hyvältä. Torstaina pudotti kerran 2kg:n kapulan, kun ote oli huono. Liekkö reväyttänyt siinä niskansa? Nyt lepoa treeneistä, ensi viikolla hierojalle. Katsotaan löytyykö lihaksista jotain. Ahistaa...

Sunnuntaina Revolle pari lyhyttä jälkeä kahdella kepillä uutena asiana pyöristetty kulma. Ihan näppärästi ajoi.

Repo jäljellä, kuva Minna Westerlund
Tiltu sai hakea viisi esinettä esineruudusta.

Tiltu esineruudussaRåtalle aktivointimielessä pari hajustetun kapulan etsimistä ruohikosta.

Viikonlopun aikan Repo sai käydä agikisoissa sosiaalistumassa ja leikkiä muutaman suosikkikaverin kanssa:

Mess ja Repo
Retu ja Repo

Råtta puolestaan pääsi palvomaan siskon tyttöjä, sentään jotain kompensaatiota, kun agit ja treenit meni sivu suun!
Repo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti