perjantai 5. elokuuta 2011

Aamutokot

Kävin aamusta Råtan ja Revon kanssa tokoilemassa.

Råtta otti eteenmenon, merkkiä, ruutua, ohjattua noutoa ja niihin liittyviä kuulollaoloharjoituksia. Nyt merkille menot oli, jos matkalle ei heitelty tavaraa, jo eka yrityksellä loistavia. Kapulan heittoa merkin eteen ei Råtta noteerannut. Pallon heitto reitille sai pasmat sekaisin, mutta se muisti nopeasti, että merkille piti mennä eikä pallon taakse. Ohjatussa yritti kerran väärälle kapulalle, mutta sain pysäyttämällä ja uudelleen ohjaamalla oikealle kapulalle.

Repo otti imutusta, tokohyppyä, ruutua ja paikallaolo, kun saatiin paikalle häiriötä Revon mielestä niin ihanan cavaljeeri Harriksen muodossa.

Harris ja rullakieliHarri liitää korvat ja turkki liehuenRepo yrittää saada Harrista leikkimään. Ensin mielistellään.Sitten koitetaan saada kohde lämpeämään leikkiin pikku vaanimisella...Ja esitellään muutama leikkisä ele.Ja kyllähän se Harris lopulta alkoi pientä!

7 kommenttia:

 1. Sulla on aina niin ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Just samaa aioin sanoa ja sanonkin siis tosi kivoja kuvia.

  -tarja-

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Niitä kun napsii joka välissä, niin joskus tuleeko joku onnistunutkin otos väliin.

  VastaaPoista
 4. Malin: förnamn.efternamn@gmail.com. Råtta och jag ska tävla i agility i Boden om några veckor. Jag tar också Repo med. Det skulle vara kul att träffas!

  VastaaPoista
 5. okej tack! :) Har lite frågor om finska kelpiekennlar, har ju noll kol på sånt i era trakter. Du kan väl mejla mig på johansson_malin@hotmail.se och skriva om du vet några bra kelpiekennlar? Som har mycket arbetslust, är trevliga hundar osv. Har problem med min mejl att skicka iväg mejl nu.

  Kul ni kommer till Boden! Är jag här så ska vi absolut träffas! Vore kul att träffa Råtta, så lik Rebell.

  VastaaPoista
 6. Moi!

  Piti tulla ihailemaan kuvia ja katsomaan miten Råtan treenit sujuvat. Sen kanssa saa olla tarkkana, ettei opi käyttäytymään tietyllä tavalla noissa kuuntelutreeneissä. Tarkoitan siis sitä, että on just sen oloinen koira, että oppii äkkiä "uuden tempun" eikä siis oikeasti "anna periksi". Laitanpa sulle siitä vielä meiliä, kun tulee muuten pitkä kommentti. :)

  Rapsutuksia koko köörille - Råtalle ehkä ei niin paljoa, ettei ego liikaa nouse. :)

  t. Ansu

  VastaaPoista