torstai 4. elokuuta 2011

Takapihatokot jatkuvat

Alkuun muutama kuva uimareissuilta. Kuvissa näkyvä pinkki pallo on jostain syystä kaikkien suosikki, vaikka samanlaisia palloja on uimareisulla mukana myös keltainen ja oranssi. Jonkun treenikassin pohjalla pyörii myös samaa sarjaa oleva pieni keltainen pallo, joka olisi sopivampi Råtan suuhun. Pitäisi vain muistaa kaivella se uintivälinekassiin. Isot pallot tahtovat karata Råtan suusta.

Råtta ja pakoon pyrkivä palloTyytyväinen ilme, kun pallo on visusti suussa.

Takapihalla Råtta treenaili tunnaria. Ensin pelkkä oman etsiminen, sitten kaksi tunnaria niin, että pysäytin ennen kapuloita "nätisti"-käskyllä, syötin makupaloja ja päästin kapuloille. Kolmannelle toistolla lähetin kapuloille ja sanoin nätisti ennen kapuloille menoa. Kaikki kolme toistoa maltillisia, siistejä suorituksia! Lisäksi Råtta otti maltillisia sivullemenoja uudella käskyllä. Jos vain aika riittä syksyn & talven aikana, pitäisi siistiä Råtan tottis (= turhat nollat pois) useamman liikkeen osalta. Ja, jos tuon sivullemeno vielä saisi rauhallisemmaksi... ja kaukot olisi myös yksi projekti. Sitä ennen on turha lähteä ykköstuloksia metsästämään.

Råtta

Repo teki seuraamista imuttamalla, otti liikkeestä seisomista ja lyhyen paikallaolon.

Repo

Tiltu teki oman piilostusta, pyllynkäyttöharjoituksia ja noutoa. Molli treenaili sivullemenoa uudella käskyllä, teki tunnarikapulan pitoa ja pyörimistä.

TiltuMolli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti