sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Päätä seinään!

Nyt se sitten tuli: turhautuminen nimittäin. Ja mihin? Revon ääntelyyn. Piippauksen ja lähtövonkaisujen karsiminen ei vaan onnistu sitruunapannan avullla!!! Ja tämä kulminoituu nyt juuri ruutuunlähetykseeen! Noudoissa ääntely pysyy juuri ja juuri kurissa. Lisää toistoja treenikertaan vai täysi tauko ruudun suhteen? HJÄLP!!! Koepaikka on, mutta tätä menoa on turha haaveilla kokeisiin menosta!

Repo
Aamulla koko lauma kävi hallilla treenaamassa ja aktivoitumassa. Repo vähät välitti ruutuunlähetyksissä sitruunapannasta! Kosketusalustalle meni oikein murinalla. Tunnari sujui hyvin, samoin liikkeestä istuminen ja metallinouto, mutta se ruutu!!! Uutena asiana mentiin A:ta kapula suussa. Råtta teki ruutua, merkkiä, tunnaria, jättäviä ja seuraamista. Tiltu ja Molli juoksentelivat ruutuun ja tekivät merkkiä.

Maanantaina Repo kävi Activella Jennin treeneissä. Paikallamakuussa läsäytti lonkalle, minkä kävin korjaamassa. Paikallaistuminen oli ihan ok. Liikkestä maahanmeno oli unohtunut totaalisesti, kaukot sujuivat istu-seiso-vaihtoa lukuunottamatta, siinä se tahtoo liikkua oikealle.

Repo
Perjantaina Råtta kävi Activella Annan agitreeneissä. Emäntä oli väsyksissä työviikosta eikä ohjauskuvioista (ohjelmassa oli saksalainen) meinannut tulla yhtään mitään! Kepeillä pitäisi treenta takaleikkausta, niin olis mahkut ehtiä edes jonnekin radalla.
Råtta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti