sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Missä mennään?

Revon VOI-liikkeiden suhteen siis:

Paikallaolo: viimeaikoina on heittänut lonkalle pari kertaa, muuten rauhallista. Treenattava: virittely ennen liikettä ja istumaannousut näpsäkämmiksi.

Seuraaminen: pylly suoraksi. Treenattavaa: askelia ja peruuttamista on treenattu hirvittävän vähän.

Liikkestä istuminen: muistettava treenata koiran taakse kävelyä. 

Luoksetulo: tämä on tehty vain kerran kokonaisena, josta seurasi ennakointia. Treenattavaa: vahvistettava maahanmenoja ja tehtävä luoksetuloja maakuuasennosta. Pitää muistaa liikkeenohjaajan käskytys ja viive. Ja PALJON läpijuoksuja!
  
Ruutu: ongelmana ääntely lähdössä. Ruutuun lähetys tällä hetkellä täysin jäissä. Treenattavia osa-alueita: maahanmenot etäällä, paikallamakuu ohjaajan kävellessä ja seuraamaan tulo ja virittely ennen lähetystä, niin ettei singahda.

Hyppynouto: tätä on treenattu tosi vähän! Treenattavaa: virittely niin, ettei virity liikaa ja vinot heitot. Yleensäkin kapulan pitoharjoituksia vaikka Repo on aika rauhallinen siinä. Palauttaa kapulan liian tiiviisti.

Metalli: treenattava rauhallista sivullaoloa. Ääntely on ollut ongelma kapulalle lähdettäessä. Palauttaa kapulan liian tiiviisti.

Tunnari: tällä hetkellä hyvällä mallilla. (Kop, kop!!) Muistettava treenata säännöllisesti!

Kaukot: etäisyystreeniä ja viivettä. Treenattava myös koiran jättämistä makuuasentoon, tätä ei ole juuri tehty vaan olen vain käskenyt targetille. Myös maasta istumaanousua muistettava tehdä. Istu-seiso ongelmallisin vaihto, jossa Repo liikkuu hieman joko sivuun tai puolen käpälän verran eteenpäin. Liikeenohjaaja häiriöksi! Mutta tämä alkaa vähitellen muotoutua!!

Koepaikkoja olisi maaliskuulle kaksi, jos ei keksi aloittaa juoksua. 

Repo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti