sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Monenlaista koomaa

Aika vähän on treenattu viikolla, emännällä on vähän aikaa ja vähän virtaa. Treeni on keskittynyt viikonloppuun. Viikolla kaksi nuorinta: Råtta ja Repo, jumppasivat vähän kaukoja. Tällä hetkellä Revolla toimii parhaiten takapalkkana lelu, joka koomaa sen aika tehokkaasti, välillä liiankin.

Perjantaina oli Revon P-P:n tokoringin treenit, jotka aloitettiin paikallaloilla. Muina juttuina Repo teki pari ruutua, merkkiä ja ohjattua, kaukoja sekä seuraamista,siinä oikeasta paikasta palkkausta, ilmassa on ollut nimittäin pientä keulimista. Kun yhdistää merkin ja ohjatun, Repo koomaa enemmän merkkiä kuin itse ohjatun kapuloita. Ehkä parempi näin päin. Sama koomaus-ilmiö kuin ruutuunlähetyksessä. Merkillä ja ruudussa käskytettiin ja tein kuunteluharjoituksia.

Lauantaiaamuna lauma treenasi lenkin lopuksi soramontuilla. Råtta teki merkkiä ja ohjattua sekä seuraamista sekä hiljaa, että nätistä & kiilaamattomasta suorituksesta palkaten. Tässä ollaan niin umpikujassa! Hiljaa seuratessa se kiilaa ja pomppii, kun käy niin kierroksilla. Repo teki seuraamista ja merkkiä & ohjattua teemana kuunteluharjoitukset. Myös Tiltu ja Molli tekivät merkiiä ja ohjattua makupalakipoilla. Tänä aamuna käytiin lenkin päätteeksi parkkipaikalla treenaamassa. Repo teki kaukoja takapalkalla. Hiljaisia ja keskittyneitä vaihtoja! Merkillä & ohjatussa tehtiin kuunteluharjoituksia. Seuraamisessa tehtiin käännöksiä. Råtta teki seuraamista ja ohjattua. Molli ja Tiltu treenailivat myös ohjattua.

Revon äiskästä Iasta tuli viikonloppuna Ruotsin tokovalio! Onnea! Grattis Ia och Malin!
Molli
Råtta
Repo & Molli
Repo
Tiltu
Råtta
Repo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti